Granulaatmenger

Putman recyclet haar eigen circulair gerecyclede bouwstofgranulaten tot hoogwaardige wegenbouwbeton-, gestabiliseerde funderings- en immobilisatieproducten. Putman kan hiermee voorzien in klantspecifieke toepassingen op elk gewenst moment in de gewenste hoeveelheid.

Middels de conform BRL 1801 en BRL 9338 gecertificeerde granulaatmenger, is Putman in staat om wegenbouwbeton producten te leveren in de vorm van:

  • Stabilisatiezand
  • Stampbeton
  • Hoogwaardig wegenbouwbeton t/m sterkteklasse C35/45 voor o.a. fietspaden, bermbeton en stempelbeton

Deze producten worden geproduceerd met hoge circulariteitspercentages en tot 70% CO2 besparende cementsoorten waardoor de producten voldoen aan de duurzaamheidseisen in bestekken van gemeentes en provincies. Tevens produceren wij met onze granulaten betonmortel voor Putman Multiblokken. Putman Multiblokken zijn zeer geschikt voor allerhande flexibele, tijdelijke en permanente toepassingen zoals keerwanden en opslagruimten. Door groter variabiliteit aan beschikbare toeslagmaterialen, hulpstoffen en cementsoorten is Putman in staat om maximaal in het mengselontwerp met de klant mee te denken. Onze producten zijn een milieuverantwoorde en bewuste keuze.

 


Stabilisatie producten
– Stampbeton 150, 200, 250, 300 kg cement per m3
– Stabilisatiezand/Stelspecie 150, 175, 200, 250, 300 kg cement per m3
– Asfaltgranulaat Cement (AGRAC)

Putman kan elk mengsel maken met de door u gewenste doseringen. Alle kwaliteitscontroles zijn ingebouwd. Onze producten voldoen aan de standaard RAW eisen. Er vindt dagelijks controle plaats in het laboratorium van Putman.

Putman Multiblok
Putman Multiblokken zijn zeer geschikt voor allerhande flexibele, tijdelijke en permanente toepassingen zoals keerwanden en opslagruimten.
Deze betonblokken zijn zowel met als zonder (topblok)noppen verkrijgbaar in de maten 160x80x80 cm en 80x80x80 cm.

Hoogwaardig wegenbouwbeton
– Fietspadbeton
– Printbeton
– Bermbeton

Logistiek
Doordat Putman beschikt over een uitgebreid en modern wagenpark, kunnen wij voor u ook het transport van onze producten verzorgen. Hierdoor worden onze producten zorgeloos ‘just in time’ franco op uw werk geleverd.

CO2 reductie en lage MKI waardes, doordat:
– Modern en up-to-date materieelpark
– Alle productiemiddelen zijn op het stroomnet aangesloten
– Efficiënte logistiek op de locatie
– Maximale toepassing CO2 besparende cementsoorten
– Toepassing van gecertificeerde circulair teruggewonnen vulstof-, zand- en grindvervangers
– De betonproducten voldoen aan duurzaamheidseisen Moederbestek
– De Putman Multiblokken hebben als keermuur het grote voordeel t.o.v. traditionele keerwanden dat er geen staal in is verwerkt

Certificaten
Naast de ISO 9001, ISO 14001 en andere (product)certificeringen wordt de kwaliteit van de betonmortel gewaarborgd door de BRL 1801 en BRL 9338 certificering.