Granulaatmenger

Voor de productie van stabilisatieproducten zoals AGRAC, Stampbeton, Stelspecie en Stabilisatiezand voor toepassing in de GWW-sector heeft Putman de beschikking over een hypermoderne granulaatmenger. Putman kan hiermee voorzien in klantspecifieke toepassingen op elk gewenst moment in de gewenste hoeveelheid.

Door de gunstige ligging van onze locatie t.o.v. snelwegen en de mogelijkheid ‘just in time’ te produceren, zijn wij in staat op wens van de klant hoogwaardige stabilisatieproducten op maat te leveren. Stabilisatieproducten worden met name toegepast als fundering voor zwaarbelaste wegconstructies.

Als innovatief product maken wij met onze installatie ook wegenbouw- en stabilisatiemortels waarin onze gecertificeerde granulaten als grondstof dienen. Deze granulaten zijn hoogwaardige gerecyclede producten.
Tevens produceren wij met onze granulaten betonmortel voor Putman Multiblokken. Putman Multiblokken zijn zeer geschikt voor allerhande flexibele, tijdelijke en permanente toepassingen zoals keerwanden en opslagruimten.

Door 100% toepassing van gecertificeerd betongranulaat 0-4 en 4-32/4-22 mm, zijn onze producten een milieuverantwoorde en bewuste keuze.


Stabilisatie producten
Stampbeton
Stabilisatiezand/Stelspecie
Asfaltgranulaat Cement (AGRAC)

Putman kan elk mengsel maken met de door u gewenste doseringen. Alle kwaliteitscontroles zijn ingebouwd. Onze producten voldoen aan de standaard RAW eisen. Er vindt dagelijks controle plaats in het laboratorium van Putman.

Putman Multiblok
Putman Multiblokken zijn zeer geschikt voor allerhande flexibele, tijdelijke en permanente toepassingen zoals keerwanden en opslagruimten.

Deze zijn zowel met als zonder (topblok)noppen verkrijgbaar in de maten; 160*80*80 cm en 80*80*80 cm.

Logistiek
Doordat Putman beschikt over een uitgebreid en modern wagenpark, kunnen wij voor u ook het transport van onze producten verzorgen. Hierdoor worden onze producten zorgeloos ‘just in time’ franco op uw werk geleverd.

CO2 reductie
Alle productiemiddelen zijn op het stroomnet aangesloten.
Modern en up-to-date materieelpark.
Efficiënte logistiek op de locatie.
Toepassing van een specifieke cementsoort (CEM III-42,5).
100% toepassing van gecertificeerd betongranulaat  0-4 en  4-32/4-22 mm.
Putman Multiblokken hebben als keermuur het grote voordeel t.o.v. traditionele keerwanden dat er geen staal in is verwerkt.

Certificaten
De kwaliteit van onze processen is gewaarborgd door onze ISO 9001 certificering.
De milieukundige aspecten worden gewaarborgd door onze ISO 14001 certificering.

Algemene Voorwaarden

Van toepassing zijn onze acceptatievoorwaarden en daarnaast het acceptatiereglement.

Van toepassing zijn de Algemene Voorwaarden van Putman Groep b.v. en de daartoe behorende (werk)maatschappijen.