Sloopwerken en Infra

Putman kan voor u alle kleine en grote sloopwerken, bodem-/asbestsaneringen en infrastructurele werken realiseren. De kern van onze organisatie is dat wij voor opdrachtgevers, klanten en omwonenden uw projecten veilig, effectief en adequaat realiseren. Hierbij waarborgen wij door onze gecertificeerde kwaliteitssystemen dat onze mensen veiligheid en kwaliteit nastreven tot in perfectie.
 

Sloopwerken

Putman ziet een bouwwerk als een tijdelijke toepassingslocatie voor waardevolle grondstoffen. Nadat het bouwwerk het einde van haar levenscyclus heeft bereikt, dan demonteren en hergebruiken we de grondstoffen zo hoogwaardig mogelijk. Bouwmaterialen worden teruggebracht in de circulaire economie door middel van horizontale recycling, maar ook door middel van hoogwaardige recycling tot primaire grondstofvervanger (zoals beton wat terugkomt in beton). Door middel van ons sloopcertificaat SVMS-007 wordt het demontage- en sloopproces vanaf het eerste moment helder en transparant naar onze opdrachtgever gecommuniceerd. Onze kracht ligt in het feit om vanaf ontwerpfase van een ontwikkellocatie mee te kunnen denken en hiermee optimale synergie tussen de sloop-, bouw- en civiele aanlegfase voor onze opdrachtgever te creëren. 
 

Infra

Met betrekking tot infra-werkzaamheden focust Putman zich op het maximaal ontzorgen van haar opdrachtgever door haar jarenlange ervaring. Of het nu om het aanleggen en inrichten van een bedrijventerrein gaat, vanaf ontwikkelfase meedenken in het ontwerpen van een bouwproject of het ontzorgen in benodigde en vrijkomende stromen: Putman is van alle markten thuis.
 

Bodemsanering

Een vaak voorkomende fase binnen een sloop- of infrawerk, is sanering van afvalstoffen welke niet direct terug kunnen komen in de circulaire economie. Onze opdrachtgever adviseren en ontzorgen wij op het gebied van bodem- en asbestsanering door een neutrale blik op het werk en hiermee te komen tot de beste totaaloplossing. Asbestsaneringen worden voor aanvang van de sloopwerkzaamheden uitgevoerd en vormen na de inrichting van het bouwterrein in veel gevallen de start van een (sloop)project. Als er op een locatie sprake is van een bodemvervuiling, dan beschikken wij over het certificaat BRL 7000 waarmee het mogelijk is om dergelijke werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren. Op deze manier zijn wij in staat om snel te schakelen en daarmee mogelijk onnodige stagnatie op een project te voorkomen. Doordat wij beide activiteiten en de eerdergenoemde sloop- en infrawerken voor onze opdrachtgevers kunnen uitvoeren, kunnen wij snel handelen en de projecten efficiënt laten verlopen. 
 


Producten en diensten

Putman beschikt over een modern materieelpark en jarenlange ervaring. Hiermee kan Putman voor u, uw gehele project uitvoeren. Hierbij wordt gelet op maatschappelijk verantwoord ondernemen (social return) en een zo optimaal mogelijke scheiding van vrijkomende stromen met als doel deze te ver-/bewerken om deze vervolgens zo circulair als mogelijk is weer terug te kunnen brengen in de keten.

De dienstverlening van Putman omvat o.a.

– Sloopwerk gebouwen
– Renovatiesloopwerken
– Asbestsaneringen
– Bodemsaneringen
– Gecombineerde sloop- en infrawerken   

Om de kwaliteit van onze projecten te waarborgen, hebben wij ons geconformeerd aan de volgende certificaten

– SVMS-007 Milieukundig Verantwoord Slopen
– BRL 7000 Uitvoering van bodemsaneringen 
– VCA** Veilig Werken
De certificaten zijn te vinden bij ‘Downloads’.