Sloopwerken en Infra

Putman kan voor u alle kleine en grote sloopwerken, saneringen en infrastructurele werken realiseren. De kern van onze organisatie is dat wij voor opdrachtgevers, klanten en omwonenden uw projecten veilig, effectief en adequaat realiseren. Hierbij waarborgen wij door onze gecertificeerde kwaliteitssystemen dat onze mensen veiligheid en kwaliteit nastreven tot in perfectie.

Sloopwerken

Voor onze opdrachtgevers verzorgen wij de totale projectsloop; vanaf het aanvragen van sloopvergunningen tot en met het opleveren van bouwrijpe grond. U weet inhoudelijk, planmatig en prijstechnisch exact waar u met Putman aan toe bent. Ons sloopcertificaat SVMS-007 borgt het proces om zo tot een veilig en kwalitatief hoogwaardig eindresultaat te komen. Tevens zijn wij als geen ander in staat traditionele grondsaneringen uit te voeren.
Doordat Putman beschikt over eigen verwerkingslocaties, zijn wij in staat vrijkomende afvalstromen op een duurzame manier te scheiden en te bewerken waarbij het uitgangspunt (hoogwaardig) hergebruik is.

Infra

Putman beschikt over de kennis en expertise om zowel kleine als ook grote geïntegreerde contractvormen voor u uit te voeren.


Putman beschikt over een modern materieelpark en jarenlange ervaring. Hiermee kan Putman voor u, uw gehele project uitvoeren. Hierbij wordt gelet op maatschappelijk verantwoord ondernemen (social return) en een zo optimaal mogelijke scheiding van vrijkomende stromen met als doel deze te ver-/bewerken om deze vervolgens zo hoogwaardig mogelijk weer terug te kunnen brengen in de keten.

De dienstverlening van Putman omvat o.a.

Sloopwerk gebouwen
Renovatiesloopwerken
Asbestsaneringen
Grondsaneringen
Gecombineerde sloop- en infrawerken   

Om de kwaliteit van onze projecten te waarborgen, hebben wij ons geconformeerd aan de volgende certificaten:

SVMS-007 Milieukundig Verantwoord Slopen
VCA** Veilig Werken
De certificaten zijn zichtbaar bij ‘Downloads’.

Algemene Voorwaarden

Van toepassing zijn onze acceptatievoorwaarden en daarnaast het acceptatiereglement.

Van toepassing zijn de Algemene Voorwaarden van Putman Groep b.v. en de daartoe behorende (werk)maatschappijen.